Ивелина Недева e Мениджър събития и потребителски активации в iCard. Работила е за големи български и международни компании в сферата на финансите, технологиите, бързооборотните стоки и др. Професионалната ѝ страст е организирането на големи корпоративни събития, а в личен план обожава да пътува и да е край морето.

По време на конференцията Ивелина ще сподели за част от ФинТех решенията, които помагат когато работи извън офиса.  A в редовете отдолу можете да научите малко повече за нейния #growremotes lifestyle:

Какъв процент от времето работите отдалечено?

20%

Защо не 100%?

Предпочитам динамиката и близкия контакт с колегите. Обичам по време на почивките да се разхождаме заедно или да спортуваме в залата за групови тренировки.

Какво слагате в “remote bag”-a си (в куфара ви за отдалечена работа?)

Бележник, лаптоп, мишка и задължително слушалки за музика

Какво със сигурност искате да оставите?

Проблемите и негативните емоции

Коя е вашата топ-дестинация за отдалечена работа?

Къмпинг Градина. През 2017 г. успях да съчетая работата с удоволствието и да реализирам няколко успешни проекта.

Защо?

Мирисът на море, лекият бриз и пясъкът в краката са незаменима моя мотивация. Възможността да плуваш в морето и да изпиеш чаша свежа лимонада, по време на обедните почивки и след края на работния ден, е несравнима. Разбира се има и много други морски дестинации, но хубавите спомени ме връщат поне веднъж през лятото там.

Нещо ново, което искате да опитате, докато сте с отдалечено работно място?

До сега не съм работила дистанционно извън България, но бих желала да опитам някой ден. Мечтая си да прекарам няколко работни седмици на Канарските острови и след края на работния ден да обикалям забележителностите и да плувам в океана.

Кои са предизвикателствата пред това да работиш от всякъде?

Главното е да намериш хубава интернет връзка, понеже тя е от основно значение за моята работа. Останалото е да умееш успешно да съчетаваш работа с удоволствие и да не се поддаваш на приятните изкушения.

Какво може да направи България по-атрактивно място за дигитални номади?

Аз вярвам, че България е атрактивно място за работа от разстояние. Имаме добри доставчици на телекомуникационни услуги, създават се все повече пространства за споделена работа и се радваме на разнообразни възможности за развлечение и отдих след работно време. Необходимо е единствено по-голямо популяризиране на тези услуги и възможности.

Нещо, което смятате за най-важно в живота си?

Най-важното за мен е подкрепата на семейството и приятелите.

______________________________________________________________________________

Ангел Джурков е Мениджър бизнес развитие в iCard. Той има повече от 16 години опит във финансовия сектор, като през годините е заемал ключови позиции в български и в международни банки. Ангел Джурков е бил директор корпоративно банкиране с богат опит в управлението на проекти и екипи, бизнес анализи, планиране и бюджетиране. Обича комуникацията с колеги, партньори и клиенти. Има страст към автомобилите, моторите и офроуд спортовете. Пътешествията са неизменна част от живота му, а предизвикателствата са мотивация.

Ангел Джурков, ще ви запознае с промените предизвикани от COVID -19 в управлението на личните финанси, като също така ще ви даде съвети как да ги оптимизирате.

Какъв процент от времето работите отдалечено?

Около 20%

Защо не 100%?

Аз работя за Финтех компания и въпреки това смятам, че физическият контакт с моя екип е важен за сплотяването му. Много от клиентите също търсят физически контакт с представител на компанията.

Какво слагате в “remote bag”-a си (в куфара ви за отдалечена работа?)

Лаптоп, тефтер, визитки и разбира се доброто си настроение.

Какво със сигурност искате да оставите?

Напрежението и умората.

Коя е вашата топ-дестинация за отдалечена работа?

Имам вила в близост до София.

Защо?

Това е чудесно местенце, на което мога да се откъсна от стреса и напрежението на големия град. Единственото, от което се нуждая там е стол, маса, лаптоп и природата около мен. Телефонът разбира се е навсякъде с мен 😊.

Нещо ново, което искате да опитате, докато сте с отдалечено работно място?

Да се забавлявам с дъщеря ми докато работя. Много често тя става участник  във важни видеоконферентни разговори 😊

Кои са предизвикателствата пред това да работиш от всякъде?

На първо място това е да постигнеш баланс между работа и личния живот.

На второ място бих казал да успееш да се концентрираш върху работата и да организираш времето си.

Какво може да направи България по-атрактивно място за дигитални номади?

България и сега е атрактивно място за работа от разстояние. Тук имаме чудесна интернет връзка, почти навсякъде. Има чудесни споделени работни места, където можете да седнете и да поработите сред съмишленици.

Нещо, което смятате за най-важно в живота си?

Здравето и щастието на семейството ми.